Het mooie Niederrhein als springplank naar Duitsland.

Margo K. Bromont

Margo K. Bromont

Eigenaar van de onderneming, studeerde bedrijfseconomie in Keulen. Als export sales manager deed zij in Nederland ruime ervaring op in de internationale marketing, en was vervolgens  als marketing manager verantwoordelijk voor de Duitse GmbH van een Nederlands concern. Margo was daarna werkzaam als adviseur bij een consultancy- en adviesbureau.
Na 12 jaar nam zij het besluit om de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te wagen en voor zichzelf te beginnen met

FIT.FOR.BUSINESS. Export- en marketingadvies 

Met een team van gekwalificeerde freelancers verzorgt zij projecten voor ondernemingen uit industrie, handel, IT en dienstverlening.

Frank Schmidt

Frank Schmidt

Executive Consultant en freelance medewerker heeft in Mainz bedrijfseconomie gestudeerd en beschikt over ruim 25 jaar praktijkervaring in leidende functies in de consumptiegoederenbranche. Tot eind 2011 werkzaam als algemeen directeur van 2 mkb-bedrijven in de drankenindustrie, begin 2012 verhuizing naar de Niederrhein en sindsdien werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Focus ligt op het opstellen van duurzame marketing- en verkoopconcepten, invoeren van nieuwe producten op de Duitse markt, coaching en begeleiding van strategische heroriëntering van ondernemingen, tevens in combinatie met werving en selectie van personeel.