Ons doel is uw succes !

Alle projecten worden geheel afgestemd op uw behoeftes en doelstellingen, zodat uw ideeën doelgericht in de praktijk worden omgezet. 

Bij ons staat u geen droge theorie te wachten, maar wordt u met behulp van concrete instrumenten FIT.FOR.BUSINESS gemaakt.

Indien dit vanuit bedrijfseconomisch opzicht wenselijk is, ondersteunen wij u ook bij het oprichten van een zaak en de keuze van de plaats van vestiging.

Markt

Uw afzetmarkt en uw klanten vormen de essentiële parameters die ten grondslag liggen aan uw beslissingen als ondernemer. Dat geldt met name als u wilt opereren op een nieuwe, voor u vooralsnog onbekende markt.
Hierbij kan FIT.FOR.BUSINESS. uw partner zijn.

Wij bieden u de volgende services:

Uitvoeren van marktscans en daarop baserende verkoop- en marketingconcepten.

U krijgt antwoord op de vraag hoe u aan de hand van de geanalyseerde markteigenschappen uw doelsegment(en) kunt bewerken en de risico’s van een marktintroductie tot een minimum kunt beperken.

Klanten

Identificeren van klantbehoeften, analyseren van distributiestructuren, B2B-contacten, acquisitie van potentiële klanten of distributiepartners alsmede planning van verkoopgesprekken.
Personeelsadvies: selecteren van gekwalificeerde verkoopmedewerkers op ieder gewenst niveau, die uw onderneming in Duitsland vertegenwoordigen.

Planning en coördinatie van beursdeelnames en reclamecampagnes.

Ondersteuning bij het maken van effectief reclamemateriaal voor uw doelgroepen.